Om mig

fjarilsmannan_porträtt

Bilden på första sidan innehåller förutom mig själv även Bobo Olsson och Clas Källander. Bobo är fotograf och tillsammans med honom gjorde jag boken Fjärilsmannen, som handlar om Clas och hans stora intresse för nattfjärilar. Boken kom ut i november 2015 och går att köpa från till exempel Adlibris. Gör det, den är kanon.

Mitt ordinarie arbete är som redaktör på Navii, jag tror till och med att titeln är Content Director. Där jobbar jag med content, alltså innehåll. På ren svenska handlar det om att jag konceptutvecklar och projektleder kundtidningar – ibland skriver jag en massa själv och ibland lägger jag ut uppdragen på frilansande skribenter. Fina kunder nu är till exempel Hötorgshallen, TMF, Svenska Möten och Stockholms Restauranger & Wärdshus.

1988 skrev jag första tidningstexten och sedan 1994 har jag jobbat heltid med text och tidningar, både som anställd och som frilans. Till exempel har jag jobbat som redaktör på Magazine Café, King Magazine, Plaza Magazine och även på Golf Digest. Jag har jobbat med kunder som SAS, JM och Visit Sweden under fyra år på DG Communications och med Nordic Choice Hotels och SJ på Rävudden. Jag kan fortsätta rabbla men tänker inte göra det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s