Hallen, mars 2016

Skärmavbild 2016-03-18 kl. 08.54.10

Det nya numret av Hallen finns att hämta nere i Hötorgshallen sedan den 16 mars. Jag kallas redaktionschef i redaktionsrutan, vilket i arbetet med det här numret förde med sig att jag la ut och tog in jobb från en massa bra skribenter och fotografer. Till exempel Ulrika Ekblom, Carlos Norlén, Cecilia Magnusson, Lins Hallgren och Stefan Wettainen – alla fotografer– och Emma D Markovic, Andreas Grube, Alexandra Vikström, Jens Linder, Liselotte Forslin, Jonas Larsson och Sofia Zetterqvist.

Hämta i Hötorgshallen som sagt, eller läs den vi den här länken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s